Најдобри и најобични стебла на Нешвил

Југот е познат по своите љубезни жители, прекрасни отворени простори и одличната храна за скара, а Нешвил, Тенеси е едно од најдобрите места за добивање стекови во регионот, нудејќи широк спектар на стекхауси за гости кои сакаат да добијат висок - квалитет говедско месо.

Имајте на ум кога планирате вашето патување дека обичаите и традициите на јужните градови се разликуваат од оние на Северот - додека северниците можеби ќе сакаат да се облекуваат за стекнатата вечера, многу претпријатија во Нешвил ги поздравуваат гостите во каубојски чизми и капи или облечени. Впрочем, за луѓето во Нешвил, стек не е деликатес - тоа е начин на живот.

Нешвил може да се пофали со еден тон големи стефажи, што е доволно за да се вклопи во буџетот или животниот стил на некого, а големото мнозинство од нив се всушност во сопственост на семејството и управувано. Истражете ја оваа листа, кликнете на веб-страниците на рестораните за да ги разгледате нивните менија, цени и часови на работа, и одберете ја вашата омилена за да се обидете на патувањето во Нешвил.