Профил на Sawgrass Mills Mall

Sawgrass Милс центар, кој се наоѓа во изгрејсонце, е најголемиот трговски центар во државата Флорида. Без разлика дали сте на чело таму за сите надвор шопинг треска или брзо "грабне и да си одат", вие сте обврзани да се најде она што го барате меѓу повеќе од 350 продавници во Sawgrass Милс.

Референци

Доаѓате до трговскиот центар за да купувате и Sawgrass Mills не ги разочара. Сидро продавници вклучуваат следниве места:

Вие исто така ќе најдете Bed, Bath & Beyond, BrandsMart USA, Фабриката за фабрика на Burlington, Marshall, SuperTarget и TJ Maxx за да ги заокружете трговците со "голема кутија". Специјални продавници вклучуваат цела палета на Gap и Limited продавници, излез на бербери, Victoria's Secret и многу други.

Ресторани

Sawgrass Mills е домаќин на над 35 ресторани со нешто за речиси секоја палета. Оние што бараат брз оброк со брза храна ќе уживаат:

Ако барате нешто малку пософистицирано, Sawgrass Mills е исто така дом на Правното море на храна, Cheeburger Cheeburger (мојот омилен хамбургерски заеднички во Јужна Флорида!), Фабриката за чорапи и каша дождовна шума.

Забава

Постојат неколку забавни опции кои се наоѓаат во Sawgrass Mills:

Доаѓам таму

Sawgrass Милс се наоѓа на пресекот на булеварот Западен изгрејсонце и Фламинго. За да отидете таму од Мајами, следете ги овие упатства:

За повеќе информации

Ако сакате повеќе информации за трговскиот центар Sawgrass Mills, можете да ги видите мапите и другите детали на веб-страницата на Sawgrass Mills.