Каде да се одржи зимски роденден во Канзас Сити (страна два)

Каде да се одржи забава во зимскиот роденден во Канзас Сити (Продолжува од страната еден):

Читач, нов во КЦ Метро, ​​ми испрати е-пошта и ме праша што ми се мисли во врска со роденден на ладно време за нејзиниот син. Додека јавањето и патувањето во зоолошката градина на КЦ, најверојатно, ќе бидат отфрлени, има многу места околу КЦ да имаат успешна роденденска забава кога е ладно - и ова може да биде забавна зимска активност за деца кои се заморуваат да бидат внатре и треба лек за досада на ладно време!

Партија купола на Одеса е приватна забава која се отвора само за вашата партија. Тие нудат Зона ласерски таг, бесплатни аркадни игри, МакБаскет и многу повеќе. На животната средина пријателски животната средина е отворена за родендени и сите видови на настани.

Најсовремениот центар за забава нуди аркада, боречка, навалите-а-вител, ласерски таг, картинг-карти, автомобили на брани, јажиња курсеви, карневал вози, вклучена, угостителство, банкет сала и многу повеќе. Родендени пакети нудат заглавени опции, и можете да го дизајнирате вашиот сопствен ден. Тие исто така нудат тинејџерски и порасни пакети.

20080 W 151st St.
Олате, К.С.
(913) 780-2500


Веб-страница: Пари Biznus

Мајмун наоколу на било која локација, од кои едната е во Големиот Мол на Големите рамнини.

Погоден за помали деца, тие се фалат со гумени, структури за играње, качувачки ѕидови, игри и многу повеќе. Тие исто така имаат посебен дел само за мали деца.

Додека не можете точно да го планирате, бидејќи добрата количина снег треба да биде на теренот, Самоубиствениот Хил во Брукссајд ќе биде одлично место за роденден.

Земете ги санките / цевките / дисковите и имате експлозија. Не заборавајте на топло чоколадо - а можеби и преминете кон Cupcake a la режим или Glace за после третираат.

Погледнете го нашиот Водич за информации за Самоубиство Хил

Додека ледената тераса на Crown Centre и Ice at Park Place се единствените отворени патишта на метрото, има и многу места за скејтување внатре.

Проверете го нашиот водич за мраз лизгање на KC тука: http://kansascity.about.com/od/sports/a/KCIceRinks.htm

Отскокнување куќи изобилува околу метрото, проверете Zonkers (Olathe), KidZone (Blue Springs), Забава Run (Liberty / KC North), Отскокнување куќа месечината прошетка (Zona Роса), Пумпа тоа горе игра (Shawnee и Olathe) и многу повеќе .

Maze Craze (Zona Rosa), Advance Laser Tag и Jaegerz Lazer Tag (NKC) сите нудат одлични опции за сите возрасти.

Многу спортски сали одржуваат отворени сесии и роденденски забави за сите возрасти со различни активности, во зависност од салата. Меркур гимнастиката (Северна), Pinnacle (Shawnee / OP), Емералд Сити сала (OP), Gage Центар (Blue Springs), Моја сала (OP, наменета за помали деца).

Не заборавајте Wonderscope, Наука Сити унија станица, боречка, ролери за други големи идеи Зима роденден.