Канзас Сити бесплатни летни филмови

Слободни летни летници во градот:

Најдобар начин да се победи топлината во Канзас Сити ова лето? Се упати кон бесплатен филм кој се појавува низ метро. Од Летниот филмски камп на АМЦ и кино Shuttlecock на Нелсон до ослободувањето на песните "Nite Flies" во центарот на круната, на пазарот на градот, на плоштадот Независност, на Briarcliff Village и на јавната библиотека на KC - не можете да тргнете наопаку со БЕСПЛАТЕН филм!

Бесплатни пешачки ноќевања во центарот на круната:

Земи ги твоите костуми за тревници и ќебиња и упатете се до слободните ноќевања во центарот на круната. Филмовите се прикажани на огромен екран на отворено на плоштадот Центар на Круната, кој се наоѓа нанапред од продавниците на Центарот на Краун. Влезот е бесплатен, а филмовите започнуваат околу 21 часот.

Легенди 14 Лето Филмови во селото Западот:

Легендите 14 имаат бесплатни G и PG отценети филмови секој вторник и среда во јуни и јули. Вратите се отвораат во 9 часот и седиштата се на прво место, прво служат, нема возрасна граница за филмови. Легенди 14 нуди попуст Кид е оброк и голем број на прекрасни филмови ова лето да се победи на топлина.

Фараонот театар на плоштадот Независност:

Театарот Фараон на плоштадот Независност нуди бесплатни филмови во текот на летото. Донесете ќебиња и столици за косилки и уживајте во бесплатните коцки.

. Бесплатни Flicks во Briarcliff селото:

Бриаркклиф село е домаќин на нивните бесплатни филмови серија во текот на летото.

Филмовите започнуваат во самракот и може да седите со ќебиња или косилки за тревници на ридот.