Ангажирање возач или лимузина во Лос Анџелес

5 начини за ангажирање на возач во Лос Анџелес и 5 причини за кои би сакале

Без разлика дали сте рок-ѕвезда или едноставно сакате да се чувствувате како кога ќе се повлечете на Rodeo Drive или ако сакате да бидете сигурни дека ќе добиете каде што треба да бидете на време, можете да ангажирате автомобил и возач шофери околу Лос Анџелес. Можете исто така да ангажирате возач за возење на вашиот автомобил ако возите себе си во град. Повеќето лимузина или лични услуги за возачот имаат минимум тричасовна обврска.

Предности за ангажирање на возач во Лос Анџелес

6 НАЧИН НА ПРАВИЧНИ ПРИКАЗНИ ВО ЛА.

1. Вработи возач за изнајмување

Можете да изнајмите возач заедно со вашиот автомобил за изнајмување со програмата Avis 'Chauffeur Drive.

2. Вработи возач за да возите сопствен автомобил

Програмата Avis користи шофери од програмата WeDriveU, но исто така можете да ангажирате професионален драјвер директно преку WeDriveU.com за да го возите вашиот автомобил ако не сакате да се движите низ LA сообраќајот или сакате да имате назначен возач за да може да се чувствувате слободни забавувај го својот пат низ градот.

3. Вработете лимузина со шахта

Постојат десетици автомобил услуги во областа Лос Анџелес кои можете да ги користите само за вашиот аеродромски превоз, или да имате на располагање за целото патување. Лимоните доаѓаат во сите форми и големини од луксузни градски автомобили за да се протегаат SUVs. На Limos.com можете да ги споредувате стапките и да резервирате лимузина услуги од неколку различни лимузински услуги во Лос Анџелес.

Drive4Me Лична служба за возење во округот Оринџ може да обезбеди лимузини управувани од шофери или луксузни автомобили или да обезбедат професионален возач за возење во вашиот сопствен автомобил.

4. Вработете електричен Тесла

За еколошки свесни, Мотев е компанија основана од долгогодишниот возач на Морган Фримен - со поддршката на актерот - што ќе испрати електричен Тесла, управуван од шофер, за да ве возеше низ Лос Анџелес.

Од возачите се бара да поседуваат лиценца од класа Б за комерцијални возачи и да ги положат тестовите за КПР и безбедност. Извршната заштита од Aecon Global Security е достапна како додаток.

5. Нека Вашиот хотел резервира вашиот автомобил

Луксузни хотели во Лос Анџелес често имаат аранжмани со специфични сервиси за автомобили и можат да направат аранжмани за вас преку нивната консиержна маса. Прескокнете ги проблемите со обидот да дознаете која компанија да ја користите и да ја повикате консиержот пред вашиот престој, за да ги направите да се договорат да се сретнат со вас на аеродромот. Не заборавајте да го посочите консиержот.

6. Користете ја апликацијата Ride-Share

Покрај службените сервиси за автомобили, сега можете да добиете приватно лице за да ве возите во нивниот автомобил користејќи апликации за паметни телефони како Uber, Lyft и Sidecar. Дознајте повеќе за користење на Apps Rideshare во Лос Анџелес .