Зачувај пари на Минесота Близнаците Билети за топки

Евтини билети, шеми, понуди и други начини за заштеда на пари

Барате да заштедите пари на Минесота Близначки безбол билети? Ако сакате да ја видите играта на Минесота Близнаците на цел поле и да заштедите пари, тука е и некои начини да се најдат евтини билети за безбол во Минесота.

За сезоната 2010, Минесота Близнаците играат на нивниот нов шарм, Target Field, многу предвесник за враќање на отворениот бејзбол од затворање во внатрешноста на Метродомот и присилен да ги сподели со Минесота Викинзите.

Новиот стадион е убав, Минесота Близнаците се оптимисти за сезоната, Џо Мауер само го продолжи договорот, а играњето на свеж воздух наместо под тефлонски покрив е попривлечно за играчите и гледачите. Значи, побарувачката за билети е висока, а се занимава и попусти ќе бидат ретки. Еве неколку начини да заштедите пари на билетите на Близнаците.

Наоѓање на најевтините седишта на цел поле

Билетите на Минесота Близнаците се продаваат на неколку ценовни нивоа. Имателите на сезонски билети ги добиваат најевтините билети кои го чинат истото за секоја игра. Потоа, игрите се поделени во Вредност на цени, Изберете цени и Премиум цени, со игри што се очекува да бидат највозбудливи се Премиум.

Избирачките ценови билети чинат 2 долари повеќе од цените за цени. Влезниците со премиум цени чинат 3 долари повеќе од билетите за Избери цени. Или, да се каже на друг начин, седиште на полето за вид, најевтино на продажба, чини 11,00 долари за игра со вредносни цени, 13,00 $ за игра со избраните цени и 16,00 за игра со премиум цени.

Специјални понуди за кучиња и сода

На натпреварите во вторник и четврток, секој американски домашен старт на тремот за видување, 18,00 $ вредност, 20,00 $ специјален или 23,00 $ Премиум, доаѓа со бесплатен виршла и Пепси во играта.

Попусти за деца, студенти и постари лица

Целното поле има денови за попуст за деца и постари лица во избраните денови. Посетете го веб-сајтот на Twins за најновите информации за попуст билети за деца, студенти и над 55-ти.

Избегнувајте плаќање на онлајн билети

На MLB наплаќа погодност надомест од 3,25 $ по билет, налог за обработка на нарачка од 3,50 $, и дополнителни $ 2,00 за печатење на вашата билети дома. Ух. За да купат билети без надоместоци, лично купувајте однапред билети во канцеларијата за целни полиња, прозорците за билетите се достапни од Првата авенија и Шестата улица. Или земи ги шансите дека билетите ќе бидат достапни за денот на играта.

Пазарот за препродажба на билети

StubHub е официјален излез за препродажба на билети за MLB, и билети може да се добијат со попуст, или неколку пати од нивната номинална вредност. StubHub е за индивидуалните навивачи да продаваат билети кои не можат да ги користат, а продавачот ја поставува цената. Чекајќи се додека пред натпреварот може да го добиете најдоброто договор како продавачите ги намалуваат нивните цени за да се ослободат од нивните несакани билети, се додека вие може да ризикувате дека сите тие можат да бидат продадени. Stubhub, исто така, наплатува надоместоци за нивната услуга, па StubHub најдобро функционира за добивање на повисоки цени на билети со попуст.

Неофицијално, Craigslist е уште еден препродажба за билети за Минесота Близнаците. Измамите се вообичаени во пазарот за препродажба на билети, но има и многу легитимни продавачи на билети, и ако користите здрав разум, обично може да избегнете да бидете искинати.

Гледајќи ги Близнаците во Минесота бесплатно

Ако имате остри очи и не им пречи малку за најдобар поглед за популарните игри, Target Field има неколку улични нивоа "knotholes" заедно на Fifth Street за да им овозможи на обожавателите да ја гледаат играта без да купуваат билет.